Brownsin kaudesta tulossa painajainen? Nyt myös kakkos-QB telakalle


20/09/2016 01:47

Cleveland Brownsista näyttää tälläkin kaudella tulevan pilkkanimensä ”Factory of sadness” mukainen joukkue, kun ykköspelinrakentaja Robert Griffin III loukkaantui avauskierroksella ja nyt myös kokenut kakkosmies Josh McCown joutui telakalle loukattuaan olkapäänsä toisen viikon tappio-ottelussa Baltimore Ravensia vastaan. Browns elättelee toiveita McCownin pelaamisesta vielä tällä kaudella eikä se siirtänyt miestä ainakaan vielä pitkäaikaisten loukkaantuneiden listalle.

Browns tiedotti samalla, että täysin vailla NFL-kokemusta oleva tulokas-QB Cody Kessler aloittaa joukkueen kolmosviikon vierasottelun Miami Dolphinsia vastaan. Harjoituskaudella surkeasti esiintynyt Kessler saattaa osoittautua katastrofiksi ja varmistaa samalla sen, että Browns-leirin kahdella tappiolla alkanut kausi muuttuu jo heti alussa todelliseksi kärsimysnäytelmäksi. Joukkueen tilannetta ei ainakaan helpota laituri Josh Gordonin puuttuminen vielä kolmesta seuraavasta ottelusta pelikiellon takia.

Tulevan sunnuntain primetime-kamppailusta Dolphinsin ja Brownsin välillä saattaakin muodostua yksi kauden rumimmista teurastuksista.

Samankaltaisia artikkeleita: