Chargers-hyökkäyksen loukkaantumishuolet jatkuvat – keskushyökkääjän kausi ohi

San Diego Chargersin hyökkäyksen musertavat loukkaantumishuolet heti kauden alussa saivat jatkoa toisella peliviikolla, kun ykköslaituri Keenan Allenin seuraksi sairastuvalle loppukauden ajaksi liittyi joukkueen kokenut 31-vuotias keskushyökkääjä Danny Woodhead. Voitto-ottelussa Jacksonville Jaguarsia vastaan eturistisiteensä hajottaneen Woodheadin kausi päättyi ennen kuin se ehti kunnolla edes alkaa, mikä luo ennestään synkkiä pilviä joukkueen kauden ylle.

Woodheadin loukkaantumisen myötä toista kauttaan NFL:ssä pelaava 23-vuotias Melvin Gordon saa samalla kannettavakseen valtavat paineet heti ammattilaisuransa alkutaipaleella, varsinkin nyt kun heittopelin ykköskohde Allen on tälläkin kaudella poissa joukkueen vahvuudesta. Mies vastasi odotuksiin 38-14-voitossa Jaguarsia vastaan juoksemalla ensimmäistä kertaa urallaan yli 100 jaardia yhdessä ottelussa tehden yhden TD:n. Tulokaskaudellaan maaleitta jäänyt Gordon juoksi kaksi TD:tä jo avausviikolla Chargersin hävittyä jatkoajalla Kansas City Chiefsille.

Chargersin siirrettyä Woodheadin IR-listalle se ilmoitti samalla tehneensä sopimuksen pre-seasonin Miami Dolphinsista sopimusta hakeneen laitahyökkääjä Griff Whalenin kanssa.