Jets nappasi Austin Seferian-Jenkinsin Buccaneersista

New York Jets on hankkinut Tampa Bay Buccaneersin lupaavan sisemmän laitahyökkääjä Austin Seferian-Jenkinsin riveihinsä Bucsin siirrettyä pelaajan waiver-listalle kurinpidollisista syistä. 23-vuotias 2. kierroksen varaus vuodelta 2014 jäi kiinni ratista miehen ajettua päihteiden vaikutuksen alaisena, mikä oli viimeinen niitti ennestään ongelmapelaajan maineessa olevan pelaajan entiselle seuralle.

Seferian-Jenkins on ehtinyt väläytellä osaamistaan varsinkin heittopeleissä, mutta muuten mies tunnetaan loukkaantumisherkkänä sooloilijana, joka ei välttämättä aina ole samalla sivulla muun hyökkäyksen kanssa. Jetsin hyökkäyspeliin peräti 198-senttinen ja 117-kiloinen tankki tuo kuitenkin hyvän lisän, sillä joukkuuen TE-osastolle ei ole kauden ensimmäisessä kolmessa ottelussa merkattu ainuttakaan syötön vastaanottoa. Samalla laitahyökkääjäkolmikko Brandon Marshall, Eric Decker, Quincy Enunwa saa hieman lisää tilaa kentällä vastustajan joutuessa keskittämään osan huomiosta myös sisemmän laitahyökkääjän vartioinnille.

Samalla Jets ilmoitti siirtäneensä tukimies Julian Stanfordin waiver-listalle tehdäkseen tilaa uudelle hankinnalleen.