Jetsin supertähti selvisi säikähdyksellä: “Luulin että kauteni päättyi siihen”

New York Jetsin tähtilaituri Brandon Marshall koki kauhunhetkiä yön voittokamppailussa Buffalo Billsiä vastaan, kun mies loukkasi polvensa pahannäköisesti ottelun ensimmäisellä puoliskolla. “Olin jo varma, että kauteni oli siinä ja vietän loppukesän Floridassa kalastellen takapihallani”, mies kommentoi ottelun jälkeen NFL.comille.

Laitahyökkääjä palasi kuitenkin takaisin kentälle toisella jaksolla keräten illan ottelusta kuusi kiinniottoa ja yhteensä 101 edettyä jaardia. Loukkaantuminen säikäytti kunnolla myös joukkueen pelinrakentaja Ryan Fitzpatrickin: “Se oli todella pelottavaa. Tilanne näytti erittäin pahalta ja oli iso helpotus nähdä hänen palaavan kentälle”, pelinrakentaja kommentoi huippulaitahyökkääjänsä loukkaantumista.

Jets voitti ottelun lopulta 37-31 ja nappasi samalla kauden ensimmäisen voittonsa avausviikolla Bengalsia vastaan tulleen niukan 22-23-kotitappion jatkoksi. Kotijoukkue Bills jatkaa kauttaan kahden viikon jälkeen edelleen ilman voittoja.