Liigan paras puolustaja J.J. Watt sivuun peleistä – kausi ehkä ohi!

Houston Texans koki pahimman mahdollisen takaiskun Week #3:n 0-27-tappiopelissä New Englandia vastaan, kun kolme kertaa liigan parhaaksi puolustajaksi valittu J.J. Watt loukkasi uudelleen preseasonilla ja alkukaudella vihoitelleen selkänsä. Mies on sivussa kentiltä määrittelemättömän ajan, mutta NFL Insider Ian Rapaportin mukaan tähden koko kausi saattaa olla ohi. Tähän saakka liigan teräsmiehenä tunnettu 196-senttinen ja peräti 131-kiloinen jättiläinen ei ole missannut otteluakaan kuusi kautta kestäneellä ammattilaisurallaan.

Texans siirsi Wattin injury reserviin ja hankki joukkueeseen kokeneen 34-vuotiaan Antonio Brownin, joka pelasi jo vuosikymmenen vaihteessa viisi kautta Houstonissa. Viime kaudella kokenut DE oli mukana voittamassa Super Bowlia Denver Broncosin riveissä.

Lähteiden mukaan aikaisin ajankohta Wattin paluulle olisi pudotuspelivaiheessa.