Myös Brownsilla pelinrakentajahuolia – RG3:n kausi ohi?

Cleveland Brownsin synkät ajat näyttävät saavan jatkoa heti kauden alussa, kun joukkueen aloittava QB Robert Griffin III loukkasi vasemman olkapäänsä avausviikon tappiopelissä Philadelphia Eaglesia vastaan. Griffin ehti heittää 190 jaardia ja juosta 37 ennen loukkaantumistaan, joka saattoi päättää entisen vuoden tulokkaan kauden heti alkuunsa. Vähimmäishuilia miehelle tullee seuraavat kahdeksan viikkoa.

Jos jotain lohtua tilanteesta halutaan Browns-leirissä hakea, niin vamma ei vaadi leikkausta, mikä saattaa mahdollistaa RG3:n pelaamisen loppukaudella. Joukkueen valmentaja Hue Jackson ehti jo ilmoittamaan, ettei Cleveland ole lähdössä hakemaan uutta aloittavaa pelinrakentajaa siirtomarkkinoilta Minnesotan tapaan, vaan se luottaa kokeneeseen kakkosmieheensä Josh McCowniin.