Saints antoi potkut entiselle tähtikeskushyökkääjälle

NEW ORLEANS, LA - SEPTEMBER 20: C.J. Spiller #28 of the New Orleans Saints runs for yards during the third quarter of a game against the Tampa Bay Buccaneers at the Mercedes-Benz Superdome on September 20, 2015 in New Orleans, Louisiana. (Photo by Ronald Martinez/Getty Images)

New Orleans Saints vapautti vuoden 2010 ykköskierroksen numerolla 9. varatun 29-vuotiaan keskushyökkääjä C.J. Spillerin sopimuksestaan. Buffalo Billsissä todella lupaavaa uraa muutama vuosi sitten rakentanut 180-senttinen ja 91-kiloinen running back on kärsinyt viime vuodet pahoista loukkaantumisista, eikä Saints nähnyt tähän olevan tulossa muutosta. Kaudella 2012 Billsin riveissä peräti 1244 jaardia edennyt juoksija jäi viime kaudella reiluun sataan edettyyn jaardiin.

Saintsin ykköskeskushyökkääjänä toimii 26-vuotias Mark Ingram.