VIDEO: Beckham jr:n ja Normanin kohtaamisesta ei puuttunut taaskaan sähköä

New York Giantsin ja Washinghton Redskinsin ottelusta odotettiin kahden pelipaikkansa parhaimmistoon kuuluvan pelaajan tulista kaksinkamppailua, kun edellisvuonna todella kuumaksi muodostunut Giants-laituri Odell Beckham jr:n ja nykyisen Redskins-kulmapuolustaja Josh Normanin välinen matchup-revanssi nähtiin sunnuntaina MetLife Stadiumilla.

Redskins otti NFC Eastin rivalryssä lopulta äärettömän tärkeän ja niukkaakin niukemman 27-29-vierasvoiton, joka oli joukkueelle samalla kauden ensimmäinen. Giants oli aloittanut kautensa kahdella voitolla, joten Redskinsin vierasvoitto teki hyvää NFC Eastin tasaisuuden kannalta. Lohkon joukkueista ainoastaan loistavan tulokaspelinrakentaja Carson Wentzin Philadelphia Eagles on aloittanut kautensa puhtaalla kolmen voiton sarjalla.

Odell Beckham oli iskussa keräten Normanin vartioinnista huolimatta seitsemän kiinniottoa ja 121 edettyä jaardia, sekä tukun upeita yksilösuorituksia. Tosin kerran Norman oli enemmän kuin lähellä napata Giants-QB Eli Manningin Beckhamille suunnatun heiton syötönkatkoksi aivan Redskinsin maalialueen rajalta.

Mihin menestyjät sijoittavat?

Katso huippuhetket Josh Normanin ja Odell Beckham jr:n kohtaamisesta täältä