Week #2: Los Angeles Rams – Seattle Seahawks

NFL-runkosarjan toinen viikko käynnistyy torstain ja perjantain välisenä yönä Buffalo Billsin ja New York Jetsin kohtaamisella, mutta kierroksen mielenkiintoisimmat kamppailut käydään silti vasta viikonloppuna.

Mielenkiintoisin ottelu ulkopelillisten asioiden puolesta lienee Los Angeles Ramsin paluu kotiin 22 vuoden tauon jälkeen. Ruman 0-28-vierastappion 49ersille avauskierroksella kärsinyt Rams saa vastaansa kestomenestyjä Seattle Seahawksin oman divisioonansa sisältä. Avauskierroksen viime sekunneilla 12-10-voittoon Miami Dolphinsia vastaan venynyt Seahawks lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, vaikkakin Rams onnistui voittamaan joukkueiden molemmat viime kauden kohtaamiset, kotona 34-31 jatkoajan jälkeen ja vieraissa pistein 17-23. Sen verran surkealta varsinkin Ramsin hyökkäyspeli avauskierroksella näytti, ettei se tule riittämään 49ersiin verrattuna paria pykälää kovempaa puolustuskoneistoa vastaan. Pieni epäilys Seattlen pelinrakentaja Russell Wilsonin pelaamisen yllä on mennyttä aikaa supertähden oltua jo mukana joukkueharjoituksissa.

Avausviikon Dolphins-voiton viime hetkillä varmistanut Seahawksin laitahyökkääjä Doug Baldwin on viimeistellyt peräti 15 TD:tä sitten viime kauden alun, eniten koko liigassa. Ramsin keskushyökkääjä Todd Gurley puolestaan juoksi joukkueiden edellisessä kohtaamisessa viime kauden Week 16:lla peräti 83 jaardia, joten mies lienee Seahawks-puolustuksen erityisvartioinnissa.

Surkean avausottelun pelannut Rams-QB Case Keenum jatkaa aloittajana, joten draftin ykkösvaraus Jared Goff saa ainakin toistaiseksi odotella vuoroaan vaihtopenkin puolella.

Ottelu Memorial Coliseumilla starttaa sunnuntaina 18.9. Suomen aikaa kello 23.05.

Aloita NFL-vedonlyönti huippubonuksilla tästä jo tänään!