Steelersin tähtipelinrakentaja sivussa seuraavat 2-6 viikkoa


20/10/2016 08:56

Pittsburgh Steelersin kokenut pelinrakentaja Ben Roethlisbergerin uusin sairausloma kestää todennäköisesti kahdesta kolmeen viikkoa, mutta pahimmillaan miehen paluu saattaa viedä jopa kuusi viikkoa. Asiasta kertoi seuran presidentti Art Rooney.

Vaikka 34-vuotiaan pelinrakentajan vasemman polven nivelkierukka operoitiin maanantaina, uskoo tällä kaudella 16 TD:tä ja 6 syötönkatkoa heittänyt Big Ben itse olevansa pelikuntoinen jo bye-weekin jälkeen viikolla 9 myöntäen samalla toiveen olevan melko optimistinen toteutuakseen.

Steelersin pelinrakentajana tällä viikolla Patriotsia vastaan toimii 27-vuotias Landry Jones, joka on esiintynyt urallaan kymmenessä NFL-ottelussa heittäen 3 TD:tä ja 4 INT:iä. Väliviikon jälkeen Steelers kohtaa viikolla 9 Ravensin, minkä jälkeen ohjelmassa ovat ottelut Dallasia, Clevelandia sekä Indianapolisia vastaan. Se, kuinka monta ottelua näistä Big Ben lopulta missaa, on siis vielä epäselvää.

SAMANKALTAISIA ARTIKKELEITA