Steelersin tähtipelinrakentaja sivussa seuraavat 2-6 viikkoa

Pittsburgh Steelersin kokenut pelinrakentaja Ben Roethlisbergerin uusin sairausloma kestää todennäköisesti kahdesta kolmeen viikkoa, mutta pahimmillaan miehen paluu saattaa viedä jopa kuusi viikkoa. Asiasta kertoi seuran presidentti Art Rooney.

Vaikka 34-vuotiaan pelinrakentajan vasemman polven nivelkierukka operoitiin maanantaina, uskoo tällä kaudella 16 TD:tä ja 6 syötönkatkoa heittänyt Big Ben itse olevansa pelikuntoinen jo bye-weekin jälkeen viikolla 9 myöntäen samalla toiveen olevan melko optimistinen toteutuakseen.

Steelersin pelinrakentajana tällä viikolla Patriotsia vastaan toimii 27-vuotias Landry Jones, joka on esiintynyt urallaan kymmenessä NFL-ottelussa heittäen 3 TD:tä ja 4 INT:iä. Väliviikon jälkeen Steelers kohtaa viikolla 9 Ravensin, minkä jälkeen ohjelmassa ovat ottelut Dallasia, Clevelandia sekä Indianapolisia vastaan. Se, kuinka monta ottelua näistä Big Ben lopulta missaa, on siis vielä epäselvää.