Dak Prescott nöyränä: “Cowboys on edelleen Tonyn joukkue”

Dallas Cowboysin riveissä Tony Romon korvaajana kovaa jälkeä alkukaudella tehnyt tulokaspelinrakentaja Dak Prescott ei lähde paukuttelemaan henkseleitä, vaikka miehen alkukausi onkin yllättänyt monet NFL-seuraajat. Kokenut Romo alkaa olla pelikuntoinen ja miehen debyytin odotetaankin tapahtuvan kahdeksannella viikolla, kun Cowboys isännöi Philadelphia Eaglesia.

“Tämä on Tonyn joukkue ja tiedän tilanteen. Yritän vain tehdä parhaani ja auttaa joukkuetta voittamaan viikosta toiseen. Tottakai haluan pelata, koska olin sisimmältäni kilpailija. Mutta niin kauan kun voitamme, olen tyytyväinen”, 23-vuotias tulokas kertoi Cowboysin verkkosivujen haastattelussa.

Joka tapauksessa Prescottin alkukausi on ollut vakuuttava. neljä syötettyä TD:tä, kolme juostua TD:tä, passer rating komea 101,5 syöttöjen tipahdellessa omille hyökkääjille 69%:n tarkkuudella ja mikä huomionarvoisinta, ei vielä ainuttakaan syötönkatkoa. Mies on enää kahdeksan syötön päässä tulokkaiden ennätyksestä syötetyissä heitoissa ilman syötönkatkoa uran alussa.

Cowboysin kausi jatkuu ennen ensi viikon huilivuoroa sunnuntaina Green Bay Packersin vieraana. Vierasvoitto huippupelillä Lambeau Fieldiltä ja Prescott tekisi valmennuksen valinnan aloittavasta pelinrakentajaksi entistä vaikeammaksi.