Ex-seurakaverilta tyly kuitti Brock Osweilirille: “Säästimme rahaa”

Denver Broncosin supertähti, kulmapuolustaja Aqib Talib kertoi suoran mielipiteen joukkueesta viime kauden jälkeen Houston Texansin riveihin 4-vuotisella ja 72 miljoonan taalan sopimuksella siirtyneestä Brock Osweilerista Broncosin murskattua Texansin luvuin 27-9 viime yön Monday Night Football -kamppailussa.

“Kun katsotaan kokonaisuutta, säästimme suuren summan rahaa (Osweilerin lähdettyä). Trevor Siemian (nykyinen Broncos-pelinrakentaja) on loistava, hän on mielestäni parempi kuin Brock. Joten Brockin lähtö oli win-win-tilanne meille”, Talib lataa.

Broncosin tulokaspelinrakentaja Siemian on pelannut alkukaudella kuusi ottelua heittäen 8 TD:tä ja kolme syötönkatkoa 91,8 QB-ratingillä, kun miestä monin verroin kalliimpi Osweiler on jäänyt Texansin riveissä seitsemässä pelissä QB-ratingiin 71,9 heittäen niin ikään kahdeksan TD:tä mutta myös saman verran syötönkatkoja.