eric-decker

Jetsin kausi synkkeni entisestään – supertähden kausi paketissa

New York Jetsin surkea alkukausi sai uuden luvun keskiviikkona, kun selvisi että yksi joukkueen hyökkäyksen suurimmista tähdistä, laitahyökkääjä Eric Decker joutuu jättämään mitä todennäköisimmin koko loppukauden väliin kiertäjäkalvosimen repeytymisen vuoksi. Leikkauksen vaativa vamma tulee Jetsille erittäin pahaan saumaan, sillä kolme edellistä otteluaan hävinnyt seura on kärsinyt jo ennestään epävarmasta hyökkäyspelistään. Varsinkin pelinrakentaja Ryan Fitzpatrick on ollut alkukaudesta täysin tuuliajolla, eikä Brandon Marshallin ohella toisen syömähampaan menettäminen sairastuvalle ainakaan paranna hyökkäyksen itseluottamusta.

29-vuotiaalla Deckerillä on jäljellä kaksi kautta 5-vuotisesta ja 36,25 miljoonan taalan arvoisesta sopimuksestaan Jetsin kanssa. Alkukaudella kolmessa ottelussa esiintynyt kokenut laituri saldosi kaksi TD:tä ja keskimäärin 67,4 edettyä jaardia.

Muita samankaltaisia artikkeleita

Ei kommentteja

Jätä kommentti