Nelinkertainen Pro Bowl -keskushyökkääjä lopettaa uransa vain 30-vuotiaana


26/10/2016 12:03

Yksi vuosikymmenen ehdottomasti parhaista keskushyökkääjistä, Houston Texansia koko uransa meneillään olevaa alkukautta lukuunottamatta edustanut Arian Foster on päättänyt lopettaa 8-vuotisen NFL-uransa vain 30-vuotiaana. Täksi kaudeksi Miami Dolphinsin leipiin siirtynyt Foster kärsi viime vuosina vaikeista loukkaantumisista, joista aktiivisemmat NFL-seuraajat saivat maistiaisia jo viime vuoden Hard Knocks -sarjassa, jossa silloin Texansia edustanut supertähti tuskaili akillesjänteensä kanssa pelaten lopulta koko kaudella vain neljässä ottelussa.

Sama tahti jatkui tällä kaudella, joten loukkaantumisten turhauttama mies päätti ilmoittaa lopettamisestaan maanantaina. Asiasta kertoi NFL.com.

Texansin alunperin varaamattomana pelaajana signaama ja neljä kertaa liigan tähdistöotteluun Pro Bowliin valittu jenkki ehti uransa aikana juosta uusiksi Texansin seuraennätykset 6472 jaardillaan sekä 52 rushing-TD:llään. Miehen huippukausi 2010 tuotti kunnioitettavat 16 TD:tä ja 1616 juoksujaardia 101 jaardin ottelukohtaisella keskiarvolla.

Dolphinsin ei Fosterin lopettamisesta huolimatta tarvitse juuri murehtia juoksuhyökkäyksensä toimivuudesta, sillä nuori Jay Ajayi on viime peleissä pitänyt vastustajia suorastaan pilkkanaan juoksemalla kahdella edellisviikolla molemmilla yli 200 jaardia.

Samankaltaisia artikkeleita: