Jenkkisivusto laski todennäköisyydet pudotuspelijoukkueille ja mestarisuosikeille

Jenkkisivusto Footballoutsiders on laskenut prosentuaaliset todennäköisyydet tämän kauden pudotuspelijoukkueille, Super Bowl -voittajasuosikeille sekä tulevan Draftin ykkösvarausvuoron voittajalle.

Tämän hetken viisi “varminta” pudotuspelijoukkuetta huomioiden joukkueen alkukausi sekä loppukauden otteluohjelma ovat New England Patriots (todennäköisyys pudotuspelipaikalle 95,7%), Seattle (86,7), Minnesota (86), Dallas (83,1) sekä Denver (76,5).

Super Bowl -voittajaksi ylivoimainen suosikki on niin ikään Patriots (20,8% todennäköisyys). Neljä seuraavaa ovat Seattle (12,5), Denver (10,4), Minnesota (9,5) sekä Dallas (8,6).

Liigan kellarikellososaston joukkueista taas sivusto laskee Cleveland Brownsilla olevan ylivoimaisesti parhaat mahdollisuudet napata tulevan Draftin ykköspicki itselleen. Todennäköisyys tälle on jenkkisaitin mukaan peräti 55,5%. Kakkossijoitettu San Fransisco saa 21,5% todennäköisyyden, kun loput liigan joukkueista keräävät tässä kilpailussa vain murusia.