Takavuosien huippulaituri lopettaa uransa

Pääasiassa Houston Texansin paidassa komean vuonna 2003 alkaneen 14-vuotisen NFL-uran luonut ja kuluvaksi kaudeksi Tennessee Titansin riveihin siirtynyt laitahyökkääjä Andre Johnson on päättänyt lopettaa uransa 35-vuoden iässä. 191-senttinen ja reilu 100-kiloinen Johnson oli Houston Texansin ykkösvaraus ja koko varaustilaisuuden kolmantena varattu pelaaja vuoden 2003 draftissa. Kolmella kaudella yli 1500 heittojaardia ja parhaimmillaan 9 TD:tä kaudessa (2009) ovat kunnioitusta herättäviä lukuja maailman kovimmassa liigassa.

Pari viime kautta ovat joka tapauksessa olleet laitahyökkääjän joutsenlaulua veteraanin siirryttyä ensin viime kaudeksi Indianapolisin ja tälle kaudelle Tennesseen riveihin. Houston-ajoilta tutut keskimäärin hieman alle sata edettyä jaardia per peli vaihtuivat kahden viimeisen sesongin aikana 30 ja tällä kaudella 10 jaardiin per ottelu.

Johnson valittiin urallaan liigan tähdistöotteluun Pro Bowliin komeat seitsemän kertaa ja miehestä povataankin tulevaa Hall Of Fame -pelaajaa.