Week #4: Kohokohtia sunnuntailta

Sunnuntain NFL-kierroksella nähtiin muutamia kovan luokan yllätyksiä, pikku loukkaantumisia sekä tietysti hienoja yksilösuorituksia. Käydään nopeasti läpi kierroksen highlighteja.

– Atlanta Falcons aiheutti Carolina Panthersille jo kauden kolmannen tappion todellisessa heittoilotuksessa voittaen viime vuoden sensaatiojoukkueen pistein 48-33. QB Matt Ryan kiskaisi todella kovat heittojaardit, 503. Tähtilaituri Julio Jones oli pääosassa Carolinan puolustuksen kurittamisessa keräten 12 kiinniotollaan 300 edettyä jaardia. Kyseessä on samalla historian ensimmäinen kerta kun QB ja yksi WR yltävät samassa ottelussa yli 500 ja 300 jaardiin. Panthersin supertähti Cam Newton joutui jättämään ottelun kesken. Korvaajana ottelun lopun pelannut Derek Anderson pelasi kelpo pelin (16/19, TD), tosin miehen lopussa heittämättä kaksi syötönkatkoa katkaisivat lopulta Panthersin takaa-ajon.

– Hallitseva mestari Denver Broncos otti jo kauden neljännen voittonsa kaatamalla Tampa Bay Buccaneersin vieraissa 7-27. QB Trevor Siemian loukkasi avauspuoliajalla olkapäätään eikä varotoimena palannut kentälle ottelun toisella jaksolla. Miestä tuurasi tulokas Paxton Lynch.

– Big Ben huippuiskussa. Pittsburgh Steelersin pelinrakentaja Ben Roethlisberger näytti todella sisuuntuneen viime viikkoisesta 3-34-tappiosta Eaglesille. Mies kuritti Kansas City Chiefsiä yön myöhäisottelussa peräti viiden heitetyn TD:n arvoisesti johdattaen kotijoukkueen 43-14-voittoon.

– Yhdeksi kauden ennakkosuosikeista povattu Arizona Cardinals jatkaa surkeaa menoaan joukkueen hävittyä kotonaan kauden komeasti 3-1-rekordilla avanneelle LA Ramsille lukemin 13-17.