Week #7: Pelivihjeet sunnuntaille

Rams-Giants klo 16.30

NFL:n 7. peliviikko tarjoaa jefu-faneille makeaa mahan täydeltä, kun 13 ottelua sisältävä sunnuntai starttaa Lontoosta jo klo 16.30 Los Angeles Ramsin ja New York Giantsin kohtaamisella. Joukkueet saattavat kärsiä aikaerosta, onhan kello L.A:ssa vasta 6.30 ja New Yorkissakin 9.30 aamulla ottelun startatessa. Molempien saldo tältä kaudelta on 3-3, mutta alavireinen Rams joutunee tyytymään tänään kolmanteen peräkkäiseen tappioonsa, kun Odell Beckham jr pääsee jälleen vauhtiin. Keskushyökkääjä Todd Gurleyn on saatava tulosta aikaan, koska pelkällä heittopelillä Rams tuskin tulee voittoa raapimaan. Vihje: Giants 2 (1,71)

Falcons-Chargers klo 23.05

Viime viikon kirvelevä 24-26-tappio Seattlen vieraana katkaisi Atlanta Falconsin neljän ottelun voittoputken, mutta tällä viikolla liigan timanttisin hyökkäystandemi Matt Ryan-Julio Jones on varmasti entistä sisuuntuneempi ja tulee aiheuttamaan taas tuhojaan kotikentällä, kun vieraaksi saapuu viime viikolla yllättäen Denver Broncosia pistein 21-13 kurmuuttanut San Diego Chargers. Chargersin loukkaantumislista on pitkä kuin nälkävuosi ja kun vielä koko loppukauden missaavan tähtilaitahyökkääjä Keenan Allenin lisäksi nyt myös kakkosmies Travis Benjaminin pelikunto on arvoitus, joutuu vieraiden puolustus todella venymään tarjotakseen hyökkäykselle saumat voittoon pienellä pistemäärällä. Matt Ryan-Julio Jones ovat tällä hetkellä pitelemättömiä yhdessä, joten pisteiden teosta homma ei jää kiinni. Mikäli puolustus hoitaa oman ruutunsa edes mukiinmenevästi, nappaa Falcons ottelusta selkeän voiton. Vihje: Falcons -3,5 (1,92)

Steelers-Patriots klo 23.25

Kauan odotettu kohtaaminen kahden kokeneen tähtipelinrakentajan välillä lässähti pannukakuksi kotijoukkueen qb Ben Roethlisbergerin loukkaannuttua. Tämän myötä Patriots lähtee otteluun täysin ylivoimaisena ennakkosuosikkina, eikä Steelers-puolustuksesta ole pysäyttämään Tom Bradyn joukkojen hyökkäysvoimaa. Vaikka sekä laituri Julian Edelmanin että viime aikoina loistaneen sisemmän laitahyökkääjä Martellius Bennettin pelikunnoissa onkin arvuuttelun varaa, jyrää Patriots jälleen koviin pistelukemiin edellisviikkojen 35 ja 33 pisteen jatkoksi. Steelers jäi viime viikolla jopa surkean Miami Dolphinsin jalkoihin pistein 30-15, mikä lupaa kaikkea muuta kuin hyvää monta pykälää tulivoimaisempaa Pats-hyökkäystä vastaan. Vihje: Patriots -7 (1,92

Muut vihjeet illan kierrokselle:

Bengals-Browns (Bengals -6,5 1,74)

Eagles-Vikings (Vikings 1,64)

Cardinals-Seahawks (Seahawks 2,0)