Patriots-pelaajat shokissa Collinsin treidistä: “Hän oli paras puolustajamme”

Tukimiestähti Jamie Collinsin siirto mestaruutta tavoittelevasta New England Patriotsista sarjan peräpään Cleveland Brownsin puhuttaa NFL-väkeä jo toista päivää. Varsinkin joukkuekaverit ovat shokissa neljättä kauttaan Pats-paidassa pelanneen supertähden siirrosta.

“Jamie oli valtavan suuri pala puolustustamme, luultavasti paras puolustuspelaajamme”, kertoi joukkueen Pro Bowl -safety Devin McCourty CSN New Englandin haastattelussa. “Puolustuksessamme tulee tapahtumaan isoja muutoksia siirron myötä ja meidän pelaajien pitää vain säilyttää fokuksemme ja keskittyä siihen kuinka saamme asiat menemään positiiviseen suuntaan. Kun Jamien tasoinen pelaaja joka on ollut mukanamme neljä vuotta treidataan pois, on se tietenkin shokki jokaiselle joukkueemme jäsenelle”, McCourty jatkaa.

Patriots oli tiettävästi tarjonnut Collinsille jatkosopimusta, joka olisi tuonut 27-vuotiaalle tukimiehelle 10 miljoonan dollarin vuositulot. Collinsin hylättyä tarjouksen päätti seura toimia nyt nähdyllä tavalla. Lisäksi valmentaja Bill Belichick oli eri lähteiden mukaan kyllästynyt siihen, että Collins ottaa kentällä liikaa omia vapauksia. Tämä kun ei sovi Belichickin filosofiaan, jossa jokainen pelaaja hoitaa ruutunsa sovitulla tavalla.

Collinsin paikan starterina ottanee kuudennelle kierroksella draftissa varattu tulokas Elandon Roberts.

Lue kolumnimme Jamie Collinsin siirrosta täältä.