Richard Sherman nimesi liigan pahimmat laitahyökkääjät – listalla tutut nimet

Seattle Seahawksin kulmapuolustaja ja yksi liigan parhaista pelipaikkansa edustajista Richard Sherman nimesi CBS:lle pahimmat laitahyökkääjät, joita vastaan mies on pelannut NFL-uransa aikana.

Listan ykkösnimenä komeilee Atlanta Falconsissa todella kovaa jälkeä tällä kaudella tehnyt Julio Jones. “Jones on todella kokonaisvaltainen pelaaja – loistavat kädet, todella nopea, hänellä on kyky napata pallo haltuunsa todella korkealta. Hän on loistava kaikessa. Jonesilla ei käytännössä katsoen ole heikkouksia”, Sherman kehuu Falconsin supertähteä.

Toiseksi mies nostaa New York Jetsin Brandon Marshallin: “Marshall osaa käyttää käsiään todella hyvin puolustajaa vastaan. Hän repii ja työntää, toisinaan hän vain jyrää miehet tieltään koska on niin vahva. Hän on todella hyvä aloituslinjassa hyvien käsiensä ansiosta, sekä juuri kun pallo on tulossa hänelle. Se on hänen erityiskykynsä tehdä ero puolustajaa vastaan”.

Kolmantena listalta löytyy Arizona Cardinalsin legendaarinen veteraani Larry Fitzgerald: “Fitzgerald on ajoituksen mestari, hän todella ymmärtää miten ajoittaa juoksunsa sekä sen miten puolustus pelaa häntä vastaan. Ja linjassa hänellä on todella laaja kirja eri kikkoja ja keinoja harhauttaa puolustusta, mikä auttaa häntä todella paljon. Todellinen ajoituksen mestari”.

Seuraavana listalla komeilee Pittsburgh Steelersin Antonio Brown: “Brownin liikkuminen on todella sulavaa. Hän pystyy pienillä liikkeillä ja rytminmuutoksilla karistamaan puolustajat kannoiltaan”.

Lisäksi kehuja saivat Cincinnati Bengalsin A.J. Green, jonka nopeus, atleettisuus ja pomppukyky saivat Shermannilta erityismaininnan sekä New York Giantsin Odell Beckham jr., jonka nopeuteen tuskin kukaan liigan puolustajista pystyy vastaamaan.

Listalta jäivät puuttumaan esimerkiksi Dez Bryant, Damaryius Thomas sekä Michael Crabtree sekä miehet kuten Amari Cooper, DeAndre Hopkins ja Allen Robinson. Tosin kolmea viimeksi mainittua vastaan Sherman ei ole vielä uransa aikana pelannut.

Sherman ja Seahawks ovat seuraavan kerran tosi paikan edessä tulevana maanantaina (tiistai-aamuyönä Suomen aikaa), kun Buffalo Bills saapuu vieraaksi CenturyLink Fieldille, tosin ilman ykköslaituriaan Sammy Watkinsia.