Tässä on NFL-kauden toiseksi surullisin joukkue – Bearsillä uskomaton loukkaantumissuma

Jos Cleveland Browns on NFL:n surkein ja surullisin organisaatio 0-11-rekordillaan, pääsee Chicago Bears ainakin epäonnessa mitattuna todella lähelle. Joukkueen kausi 2016 on ollut täynnä epäonnea loukkaantumisrintamalla, joista viimeisimpänä pelinrakentaja Jay Cutlerin heittokäden olkapäävamma joka pitänee miehen sivussa koko loppukauden ajan.

Tällä kaudella kaksi voittoa napannut Windy Cityn ylpeys on menettänyt kauden aikana sairastuvalle kolme pelinrakentajaa, kaksi laitahyökkääjää, sisemmän laitahyökkääjän, oikean guardin, sentterin, pari tukimiestä sekä kulmapuolustajan. Kaiken lisäksi joukkueen ykköslaitahyökkääjä Alshon Jeffery on neljän ottelun pelikiellossa huumesekoilujensa vuoksi. Kun nyt myös Jefferyn jälkeen eniten heittojaardeja kerännyt Zach Miller, jokaisella kaudellaan liigan Pro Bowliin valittu RG Jake Long sekä kakkos-QB Brian Hoyer ovat sivussa, voidaan Chicagossa alkaa keskittyä tulevan offseason draftiin.

Riittävästi epäonnea yhdelle joukkueelle, vai mitä Cleveland Browns?