(Pioneer Press: Ben Garvin)

Vikingsille hyviä uutisia – MVP-keskushyökkääjä palaamassa kentille, tuuraajalle potkut

Jo toisella peliviikolla polvensa loukkannut Minnesota Vikingsin tähtikeskushyökkääjä Adrian Peterson on useiden jenkkilähteiden mukaan palaamassa kentille joulukuun puolivälissä, jolloin kokenut entinen MVP-hyökkääjä olisi mukana joukkueen kokoonpanossa joko viikolla 14 tai 15. Petersonin loukkaannuttua Vikingsin juoksuhyökkäys on ollut liigan surkeinta, kiitos pitkälti tilalle hankitun ex-Bronco Ronnie Hillmannin surkeiden otteiden. Hillman muodosti yhdessä Matti Asiatan ja Jerick McKinnonin kanssa liigan surkeimman keskushyökkääjäosaston miesten vietyä peliä eteenpäin vaatimattomalla 2,7 jaardin keskiarvolla. Näinpä Vikingsin ainoaksi vaihtoehdoksi jäi Hillmannin sopimuksen purkaminen maanantaina.

Kautensa viidellä peräkkäisellä voitolla aloittanut, mutta sen jälkeen neljä peräkkäistä tappiota ennen viime viikon Cardinals-voittoa rämpinyt Vikings tarvitsee ehdottomasti viime kaudella lähes 1500 jaardia ja 11 TD:tä juosseen Petersonin panosta, mikäli joukkue aikoo jatkaa kauttaan vuodenvaihteen jälkeen. Alkukauden kahdessa pelissä 31 yrityksellä edetyt 50 jaardia vaatimattomalla 1,6 jaardin keskiarvolla tosin eivät vakuuta ketään siitä, että jo 31-vuotias supertähti olisi enää edellisvuosien vedossa.

Muita samankaltaisia artikkeleita

Ei kommentteja

Jätä kommentti