Redskins Cowboys Football

Week #12 – Kiitospäivän otteluennakko osa 2: Dallas Cowboys – Washington Redskins

Thanksgiving Dayn toisessa ottelussa toinen perinteinen kiitospäivän kotijoukkue Dallas Cowboys isännöi NFC Eastin huippuottelussa Washington Redskinsiä. Ottelu pelataan Arlingtonin hulppealla AT&T Stadiumilla torstaina Suomen aikaa kello 23.30 alkaen, ja Viasat Urheilu HD näyttää kamppailun suorana lähetyksenä heti alkuillan Detroit Lions – Minnesota Vikings -ottelun jatkoksi. Ottelusta voidaan ennakkoon veikkailla hyökkäysten juhlaa, löytyväthän molempien joukkueiden hyökkäykset edettyjen jaardien tilastossa liigan sijoilta 2 ja 4 Redskins ensiksi mainittuna. Kun kummankin joukkueen hyökkäykset ovat edenneet kentällä yli 400 jaardin ottelukohtaisella keskiarvolla, voidaan illan toisesta kiitospäivän kamppailusta odottaa huikeaa maalijuhlaa Redskinsin lähtiessä pysäyttämään yhdeksän ottelun voittoputkessa kiitävää liigan kärkijoukkuetta.

Joukkueet kohtaavat vuosittain kaksi kertaa johtuen samasta divisioonasta. Peräti kuusi edellistä kohtaamista on päättynyt vierasvoittoon, tosin tällä kertaa kotivoiton todennäköisyys on lähtökohdat huomioiden suuri. Joukkueet kohtasivat Week #2:lla ottelussa, jonka Cowboys käänsi viimeisen neljänneksen touchdownilla 23-27-voitokseen aloittaen samalla voittoputken, joka jatkuu edelleen.Dallas Cowboys on ehdottomasti liigan suurin tuhkimotarina vuosimallia 2016. Neljännen kierroksen varaus, pelinrakentajatulokas Dak Prescott (18 TD, 2 INT) on kantanut liigan ylivoimaisesti kovimman hyökkäyksen linjan suojelemana joukkuettaan erittäin varmoin ottein samalla kun liigan ehdottomaan keskushyökkääjäeliittiin noussut tulokas Ezekiel Elliott tykittää ilta toisensa jälkeen taululle käsittämättömiä juoksujaardeja. Jo hulppeat 1102 jaardia ja 9 TD:tä juosseen Elliottin sekä heittohyökkäyksen ykköstargetin Dez Bryantin viedessä huomiota puolustukselta avautuu kentältä hyvin tilaa Cole Beasleyn ja Jason Wittenin kaltaisille varmoille ja kokeneille voimalaitureille, joista varsinkin Beasley on ollut Bryantin ohella Prescottin suosikkikohde viidellä TD:llään.

Redskins-hyökkäyksen juoksutulivoima on sekin hyvällä tasolla Matt Jonesin ja Rob Kelleyn jakaessa vastuuta joukkueen juoksupelistä. Varsinkin tulokas Kelley oli viime viikolla liekeissä 137 juoksujaardillaan ja peräti kolmella TD:llä. Heittopelissä Jamison Crowder ja Pierre Garcon sekä liigan kovimpiin sisempiin laitahyökkääjiin kuuluva Jordan Reed ovat kukin tehneet mukavasti tehoja koko kauden ajan. Kolmikkoa täydentävän DeSean Jacksonin pelikunto sen sijaan on ottelun aattona pieni kysymysmerkki. Hyökkäyksen akilleen kantapää saattaa silti olla pelinrakentaja Kirk Cousins (17 TD, 7 INT), jonka hyvän ja huonon päivän ero on edelleen liian suuri.

Seuraa näitä taistelupareja

– Cowboys WR Dez Bryant vs. Redskins CB Josh Norman: Aivan liigan parhaimmistoon omilla pelipaikoillaan kuuluvat kokeneet fysiikkaihmeet ovat jälleen suuressa roolissa ratkottaessa ottelun voittajaa. Kakkosviikon kohtaamisessa Bryant kokosi Bashaud Breelandin vartioinnissa seitsemällä kiinniotollaan 102 jaardia. Tällä kertaa vastuu supertähden kaitsemisesta annetaankin taatusti 75 miljoonan dollarin sopimuksen Redskinsiin viime kauden jälkeen tehneelle Normanille. Miehet kohtasivat toisensa tasan vuosi sitten, jolloin silloin Panthersia edustanut Norman piti Bryantin vaivaisessa 26 jaardissa.

– Redskins TE Jordan Reed vs. Cowboys FS Byron Jones: Jones on yksi harvoista safetyistä koko liigassa, jonka fysiikka riittää painimaan Reediä vastaan. Reed on Cousinsin suosikkikohde ja pelinrakentaja onkin hakenut syötöillään #86:ta jo 68 kertaa tällä kaudella. Viime kauden kohtaamisissa Jones pimensi Reedin täysin jättäen yhden liigan parhaista sisemmistä laitahyökkääjistä vaivaiseen seitsemään kiinniottoon kahdessa kohtaamisessa.

Arvio

Cowboysin vauhti liigan piikissä ei hyydy, mutta tiukka ottelu joka tapauksessa luvassa kahden toisilleen tutun joukkueen kohdatessa toistamiseen tällä kaudella. Vedonlyöjien kannattaakin keskittyä voittajan sijaan overeihin.

Nappaa 100% vedonlyöntibonus Gutsiin TÄÄLTÄ ja olet mukana arvonnassa, jonka voittajan palkitsemme NFL Game Passilla!Muita samankaltaisia artikkeleita

Ei kommentteja

Jätä kommentti