matt_mcgloin

Derek Carrin toipumisennuste julki, kakkospelinrakentaja itsevarmana

Säärensä loukannut Oakland Raidersin tähtipelinrakentaja Derek Carr on pelikuntoinen 6-8 viikon kuluttua, kertoo ESPN. Koska kauden huipentava Super Bowl pelataan jo alle kuuden viikon kuluttua, on miehen kausi käytännöllisesti katsoen ohi.

Joukkueen kakkospelinrakentaja, 27-vuotias Matt McGloin on pelannut ammattilaisurallaan kuusi ottelua aloittajana heikolla rekordilla 1-5. Kaikki kuusi starttia ovat peruja miehen tulokauskaudelta 2013, joten McGloinin pelikunnosta saadaan ensimmäiset kunnon näytteet vasta runkosarjan päätöskierroksella Raidersin matkustaessa Denver Broncosin vieraaksi uudenvuoden jälkeen.

185-senttisen pelinrakentajan itsevarmuudesta Raidersin menestys ei silti ainakaan tule jäämään kiinni. ”Olen valmis ja kunnossa. On ollut hienoa tehdä töitä Derek Carrin kanssa muutaman viime vuoden ajan, nähdä miten hän on kehittynyt ja ottaa oppia siitä”, McGloin kertoo ESPN:n haastattelussa. ”Tunnen joukkueen, organisaation, pelaajat ja pelitapamme. Kaikki seuran sisällä tekevät parhaansa tukeakseen minua ja pyrkiessään varmistamaan sen, että menemme jatkossakin oikeaan suuntaan joukkueena. Olen valmis”.

Myös joukkueen päävalmentaja Jack Del Rio haluaa uskoa McGloinin kykyihin Carrin korvaajana: ”Todella kilpailuhenkinen ja peloton kaveri. Hän luottaa itseensä, tuntee itsensä erittäin hyvin ja on tehnyt paljon töitä koko vuoden ollaakseen valmiina, jos jotain tapahtuu”.

Ainakaan haaste ei voisi olla juurikaan suurempi urallaan 11 TD:tä ja saman verran syötönkatkoja heittäneelle pelinrakentajalle.

Lue myös:
”Oaklandin pahin kauhuskenaario toteutui – tähtipelinrakentaja loukkaantui”

Muita samankaltaisia artikkeleita

Ei kommentteja

Jätä kommentti