Entinen Patriots-hyökkääjä jälleen syytettynä murhasta

New England Patriotsissa kolme vuotta kausina 2010-2012 pelannut sisempi laitahyökkääjä Aaron Hernandez, 27, on istunut elinkautista kesäkuusta 2013 alkaen, jolloin vain vähän aiemmin 5-vuotisen ja 40 miljoonan taalan jatkosopimuksen Patriotsin kanssa solminut pelaaja murhasi kihlattunsa siskon miesystävän ja ampui toista miestä kasvoihin. Patriots luonnollisesti purki lupaavan Hernandezin sopimuksen välittömästi pidätyksen jälkeen.

Nyt elinkautistuomiotaan ilman mahdollisuutta ehdonalaiseen istuva Hernandez on syytettynä peräti kahteen muuhun henkirikokseen, kun silminnäkijä tunnisti Hernandezin tekijäksi kahden miehen ampumiseen kuoliaaksi yökerhon edustalla vuonna 2012. Uusimman tapauksen käsittely alkaa ensi vuoden helmikuussa. Tällä ei tosin ole käytännön vaikutusta joka tapauksessa loppuelämänsä kaltereiden takana viettävän Hernandezin elämään.

Kolmen kauden mittaiseksi jääneellä NFL-urallaan Patriotsin 4. kierroksen varaus vuodelta 2010 pelasi yhteensä 38 ottelua, joissa edettyjä heittojaardeja kertyi keskimäärin 51,5 per ottelu. Lisäksi Hernandez viimeisteli 18 TD:tä ollen yksi Tom Bradyn luottohyökkääjistä.