antonio_brown

NFL-podcast: Runkosarjan viimeinen viikko käyntiin

NFL Jenarihaiden runkosarjan viimeisen podcast-jakson avauspuoliskolla kerrataan totutusti viime viikon huippuhetket. Draamaa Minnesota Vikingsin lennolla vierasotteluun. Dez Bryantin heittämä TD. Uskomaton Steelers-Ravens-ottelun loppuratkaisu. Siinä muutamia läpi käytäviä viime viikon puheenaiheita.

Jakson toisella puoliskolla kattava katsaus viimeiseen runkosarjaviikkoon ja pudotuspeliasetelmiin. Lisäksi ennakko runkosarjan viimeisen peliviikon ehdottomaan must-see-otteluun. Jos Jenarihaiden podcast ei vielä kuulu seuraamiesi podcastien listalle, kannattaa se ehdottomasti ottaa sinne viimeistään nyt playoffsien kynnyksellä!

Kuuntele viikon jakso täältä.

Muita samankaltaisia artikkeleita

Ei kommentteja

Jätä kommentti