Oakland Raidersin pahin kauhuskenaario toteutui – tähtipelinrakentaja loukkaantui


25/12/2016 02:14

Pudotuspelipaikkansa varmistanut ja koko 2000-luvun kestäneen sukelluksen jälkeen huipulle palannut Oakland Raiders koki pahimman mahdollisen kauhuskenaarionsa runkosarjan toiseksi viimeisellä kierroksella, kun sen loistavan kauden pelannut tähtipelinrakentaja Derek Carr loukkasi oikean sääriluunsa Indianapolis Coltsin Trent Colen säkittäessä miehen neljännellä neljänneksellä. Carrin sääri operoidaan heti huomenna, mutta mitä suuremmalla todennäköisyydellä miehen kausi on ohi vain viikkoa ennen runkosarjan päättymistä.

Raidersin kannalta loukkaantumisesta tekee vielä astetta kivuliaamman se fakta, että selvässä johtoasemassa ollut joukkue olisi helposti voinut peluuttaa kakkospelinrakentajaansa ja samalla säästellä supertähteään ottelun lopussa. Päävalmentaja Jack Del Rion päätös pitää pelinrakentaja kentällä saattaakin maksaa organisaatiolle sen koko 2000-luvun parhaan kauden.

Kolmatta kauttaan Raidersin pelinrakentajana pelaava Carr ei ole aiemmin urallaan missannut ainuttakaan ottelua. Tällä kaudella mies ehti ennen loukkaantumistaan heittää 28 TD:tä QB-indeksin ollessa yli 95. Raidersin kakkospelinrakentajana toimii harjoitusotteluissa kovaa jälkeä tehnyt 27-vuotias Matt McGloin, jolla onkin nyt täytettävänään valtavat saappaat koko kaupungin odottaessa joukkueelta menestystä todella pitkän korpivaelluksen jälkeen.

Tällä hetkellä näyttääkin siltä, että AFC:n pudotuspelijoukkueista peräti kolme tulee lähtemään kauden tärkeimpiin koitoksiin kakkospelinrakentajallaan. McGloinin lisäksi kolmikon täydentävät Miami Dolphinsin Matt Moore ja Houston Texansin Tom Savage.

Jouluaatto oli synkkä myös Tennessee Titansille, joka sekin menetti pelinrakentajansa Marcus Mariotan loppukauden ajaksi niin ikään säärivamman vuoksi. Myös Seattle Seahawks kärsi pahan menetyksen laitahyökkääjä Tyler Lockettin telottua jalkansa. Myös Lockettin kausi päättyi jouluaattona.

Katso video Carrin loukkaantumisesta täältä.


Samankaltaisia artikkeleita: