Uransa päättämistä harkinnut Seahawks-tähti sittenkin jatkamassa

Seattle Seahawksin puolustuksen megatähti, puolustuksen safety Earl Thomas III on sittenkin jatkamassa uraansa ensi kaudella, uutisoi NFL.com. Reilut pari viikkoa sitten jalkansa loukannut ja loppukaudeksi sivuun kentiltä joutunut 27-vuotias Super Bowl -voittaja arpoi lopettamisen ja jatkamisen välillä parin viikon ajan, ennen kuin kertoi Twitter-sivuillaan faneja huojentavan tiedon sopivasti jouluaattona: ”Tulen ehdottomasti takaisin ensi kaudella”, mies twiittasi.

Thomas ehti aiheuttaa sydämentykytyksiä Seahawks-faneille kommentoimalla mahdollista lopettamistaan pari viikkoa sitten. ”Paljon ajatuksia pään sisällä juuri nyt, jopa lopettaminen on yksi vaihtoehdoista”, mies kertoi tuolloin. Aiemmin tällä viikolla Thomas vieraili Rich Eisenin tv-showssa, eivätkä ajatukset olleet vielä tässä kohtaa selkeytyneet miehen ilmoitettua olevansa 50-50-tilanteessa päätöksen suhteen.

Liekö Thomasin päätöksen sinetöinyt Seattlen jouluaattona kokema 31-34-kotitappio Arizona Cardinalsia vastaan, mutta Seahawks-faneille uutinen oli varmasti makoisa joululahja.

Muita uutisia viime yöltä:
”Raiders-fanien pahin kauhuskenaario toteutui – tähtipelinrakentaja loukkaantui”

Muita samankaltaisia artikkeleita

Ei kommentteja

Jätä kommentti