Browns lähellä jatkosopimusta tukimiestähti Jamie Collinsin kanssa


20/01/2017 10:47

New England Patriotsista Cleveland Brownsiin siirtotakarajalla treidattu tukimies Jamie Collins on jäämässä Cleveland Brownsiin, kertoo CBS Sports. Super Bowl -voittoa Patriotsin riveissä toissakauden päätteeksi juhlineesta supertähdestä on tulossa rajoittamaton vapaa agentti maaliskuun alussa ja uudelleenrakennuksensa parissa painiskeleva Browns yrittääkin nyt sorvata 27-vuotiaalle pitkän ja massiivisen jatkosopimuksen ennen sitä, ilmeisen hyvin tuloksin. CBS:n mukaan jatkosopimus saatetaan allekirjoittaa jo tulevana viikonloppuna. Collins itse kommentoi jatkosopimussaagaansa toteamalla, että ”palaa Brownsiin mielellään mutta vain mikäli korvaus on riittävä.”

Kesken kuluvaa kautta Brownsiin treidattu Collins merkkautti tällä kaudella tililleen kolme säkitystä, kaksi syötönkatkoa, 79 taklausta ja kaksi pakotettua rähmäystä 15 pelaamassaan ottelussa. Collinsin sopimus olisi oikeanlainen signaali sekä tärkeä palanen uskottavamman joukkueen rakennusta, sijoittuihan vain yhden voiton viime kaudella napannut Browns päästetyissä heittojaardeissa vasta liigan sijalle 27. Päästetyissä juoksujaardeissa se oli vielä pari pykälää heikompi, sijalla 29. Varmaa kuitenkin on, että Browns joutuu maksamaan reilusti ekstraa saadakseen supertähtiluokan tukimiehen jäämään liigan kellarikerroksen joukkueeseen. Collinsilla on jo mestaruussormus taskussaan, mikä helpottanee miehen päätöstä vaihtaa joukkuemenestys isompaan palkkapussiin. Lisäksi Brownsilla on liigan joukkueista eniten tilaa palkkakattonsa alla, mikä antaa organisaatiolle mahdollisuuden tarjota pelaajalle huomattavasti parempaa sopimusta verrattuna liigan kärkijoukkueisiin. Tämä oli myös suurin syy sille, miksi Patriots joutui Collinsista luopumaan.
Muita samankaltaisia artikkeleita

Ei kommentteja

Jätä kommentti