beckham-giants

Giants-tähdet juhlivat Justin Bieberin kanssa Miamissa vain muutama päivä ennen pudotuspelejä


04/01/2017 10:54

New York Giantsin hyökkääjätähdet Odell Beckham jr, Victor Cruz, Sterling Shepard ja Roger Lewis aiheuttivat NFL-piireissä pienimuotoisen kohun nelikon lennettyä runkosarjan päättäneen Redskins-ottelun jälkeen yksityiskoneella Miamiin, jossa miehet juhlivat uutta vuotta ja Giantsin playoffs-paikkaa yhdessä mm. teinipoppari Justin Bieberin ja muiden seurapiirijulkkisten kanssa. Sekä Bieber että Shepard julkaisivat Instagram-tileillään kuvia ja videoita bileistä sekä jahdilta, jossa pelaajat poseerasivat valokuvissa ilman paitoja. Shepard tosin poisti omat kuvansa myöhemmin fanien ihmeteltyä Giants-tähtien valmistautumismetodeja kauden tärkeimpiin peleihin.

Koska Giantsilla oli kalenterissaan vapaa päivä, otettiin hyökkääjien ilmeisen vauhdikas Miamin reissu ainakin joukkueen sisällä vastaan lähinnä huumorilla.

”Olin hieman pettynyt etteivät pojat olleet pakanneet asianmukaisesti, kaikilla oli pitkät housut, heillä ei ollut paitoja, shortseja, sandaaleja tai muuta vastaavaa”, pelinrakentaja Eli Manning vitsaili.

”Ehkä he tarvitsivat vähän D-vitamiinia ennen pudotuspelejä. Itse asiassa olen kertonut kaikille olleeni yksi valokuvaajista, koska pojat eivät päästäneet minua mukaan kuvaan ilman paitaa”, Manning jatkoi. ”Vakavasti puhuen joka kundi oli mukana seuraavan päivän treeneissä ja he tekivät hommat yhtä ammattimaisesti kuin ennenkin, joten asiassa ei ole ongelmaa”.

Kukaan pienisieluisimpia faneja ja toimittajia lukuunottamatta ei siis erityisemmin pahoittanut mieltään tempauksesta. Myös Beckham itse vakuutti bileiden pysyneen niin sanotusti lapasessa. ”Lähdimme Miamiin saadaksemme mielemme kuntoon ennen pudotuspelejä. Olen aikuinen mies ja osaan pitää huolta itsestäni. Työpäivinä olen paikalla ja täydessä iskussa”, Beckham kertoi ESPN:n toimittajalle. ”En ole täydellinen, mutta kaikki tietävät intohimoni futista kohtaan. Olen täällä tekemässä tulosta Giantsille ja seuraavat neljä viikkoa keskityn täysin siihen”, Beckham vakuutti.

Myöskään puolustuksen kapteeni Jonathan Casillasia miesten piipahtaminen viihteellä ei selvästikään haitannut. ”Joukkueella oli vapaa päivä ja olimmehan juuri selvinneet pudotuspeleihin, joten pojat olivat ansainneet mahdollisuuden päästä toiseen osavaltioon nauttimaan hieman saavutuksistaan. Kukaan ei kiellä pelaajia matkustamasta muualle vapaa-ajallaan. Harmi, että he saivat medialta heti negatiivista palautetta asiasta. He eivät rikkoneet mitään joukkueen säännöistä”, Casillas kommentoi pienimuotoista kohua.

Kysyttäessä, olisiko Casillas itse voinut viettää vapaapäivänsä samalla tavalla, hän vastasi: ”En olisi. Mutta kaikki ovat erilaisia. Mutta pidän Justin Bieberistä. Ehkä jos he olisivat kutsuneet minut, olisikin ollut messissä. Mutta antaa asian olla, pojat ovat takaisin työpaikalla ja täynnä energiaa, joten touché heille”, Casillas lopetti.

Kohusta huolimatta kaikki siis hyvin Giantsin leirissä, joka matkustaa villikortti-kierrokselle Green Bay Packersin vieraaksi. Ottelu Lambeau Fieldiltä alkaa sunnuntaina klo 23.40 Suomen aikaa.Muita samankaltaisia artikkeleita

Ei kommentteja

Jätä kommentti