Jenkkifutisko yksinkertainen laji? Katso ote Ramsin hyökkäyksen pelikirjasta ja mieti uudestaan


21/01/2017 12:25

Monesti kuulee Suomessa puhuttavan amerikkalaisen jalkapallon olevan pelkkää ylipainoisten pelaajien päätöntä ryntäilyä ympäri kenttää ja päätymistä lopulta pallon kanssa yhteen kasaan. Vilkaisu NFL-joukkueen pelikirjaan tosin saattaa avata asiaa hieman uudelleen. Vai mitäpä sanotte tästä reilun vuosikymmenen takaisesta St. Louisissa vielä tuolloin pelanneen Ramsin hyökkäyksen pelikutsuopuksesta, jossa yksi pelikutsu saattaa esimerkiksi olla seuraava: SKIP SLANT 78 STOP H-FLAT (SHIFT FLIPPER). Kyseinen ote on peliviikolta #1, jonka jälkeen pelikirjaan lisätään viikoittain keskimäärin yli 60% uusia kutsuja, jotka jokaisen hyökkäyksen pelaajan tulee muistaa ulkoa seuraavan viikon ottelussa.

Entinen NFL-pelinrakentaja Kurt Warner julkaisi Twitter-tilillään muutaman otoksen Ramsin ensimmäisen peliviikon pelikutsuista, jotka pelinrakentaja luettelee huddlessa ennen jokaista snäppiä.

Kuvat alla:SAMANKALTAISIA ARTIKKELEITA