New York Jets harkitsee flopanneen supertähden sopimuksen ulosostoa


19/01/2017 11:48

New York Jetsin mennyt kausi oli täysi floppi ja samaa voi sanoa joukkueen tähtilaitahyökkääjä Brandon Marshallista, joka jäi vasta toista kertaa sitten tulokaskautensa 2006 alle tuhanteen edettyyn jaardiin. Vielä viime kaudella kunnioitettavat 1502 heittojaardia ja 14 TD:tä kerännyt 32-vuotias viimeisteli tällä kaudella miehen 7,5 miljoonan dollarin palkkaan suhteutettuna vaatimattomat 788 jaardia ja vain kolme TD:tä. Miehen puolustukseksi on tosin sanottava, että iso vastuu romahtaneista tilastoista voidaan myös kaataa tällä kaudella takaisin omalle tasolleen huippukauden 2015 jälkeen vajonneen pelinrakentaja Ryan Fitzpatrickin harteille.

Tästä huolimatta ESPN:n Jetsin sisäpiiritoimittaja Rich Cimini kertoo organisaation harkitsevan vakavissaan Marshallin sopimuksen ulosostomista, täyttäähän urallaan kahdeksalla kaudella yli tuhat jaardia edennyt Marshall maaliskuussa jo 33 vuotta, mikä alkaa väistämättä myös näkyä seuralle kalliin pelaajan suoritustasossa.

Jetsin offseasonista on ilman Marshallin sopimuksen mahdollista ulosostoakin tulossa kiireinen, sillä hankintalistalla on useita tärkeiden pelipaikkojen pelaajia alkaen pelinrakentajasta huippulaitahyökkääjään. Myös seuran toisen tähtikategorian laitahyökkääjän Eric Deckerin ura alkaa hiljalleen kääntyä ehtoopuolelle, täyttäähän myös Decker maaliskuussa jo 30 vuotta. Decker pelasi tällä kaudella vain kolmessa ottelussa loukkaannuttuaan jo kauden alussa, eikä seurassa välttämättä uskalleta enää kaataa suurinta osaa heittopelivastuusta kahden ikääntyvän vaikkakin nimekkään laitahyökkääjän harteille. Tämä tietää kiireistä offseasonia GM Mike Maccagnanille. Onnistuminen tulevassa draftissa olisikin erityisen tärkeää juuri Jetsin kohdalla.
Muita samankaltaisia artikkeleita

Ei kommentteja

Jätä kommentti