NFL-kauden huipennus lähestyy! Potkaise pelipäivä käyntiin uusimmalla podcastilla

NFL:ssä pelataan tänään ja huomenna huippujännittävä Divisional-kierros, joiden voittajat jatkavat konferenssiensa finaaleihin, joiden voittajat puolestaan kohtaavat Super Bowlissa Houstonissa 5. helmikuuta. Viikonlopun Divisional-ottelut potkaistaan käyntiin tänään klo 23.35 huippuottelulla Atlanta Falcons – Seattle Seahawks. Yön myöhäisottelussa klo 3.15 New England Patriots isännöi Houston Texansia. NFLSuomi.comin ennakot näihin otteluihin julkaistaan iltapäivällä, mutta sitä ennen kannattaa käydä hakemassa fiilistä pelipäivään keittämällä puoli pannullista kahvia ja täräyttämällä käyntiin NFL Jenarihaiden podcastin uusin jakso, jossa fiilistellään viime viikon otteluita, käydään läpi mm. Chargersin muutto L.A:iin ja otetaan katsaus tulevaan viikonloppuun.

Kuuntele NFL Jenarihaiden uusin jakso täältä.