aaron-rodgers

NFL:n runkosarja päättyi, tässä pudotuspeliparit

NFL:n runkosarja vuosimallia 2016 sai päätöksensä viime yönä, kun Detroit Lions ja Green Bay Packers ratkaisivat Sunday Night Football ottelussa NFC North -divisioonan voiton. Green Bay vei ottelun lopulta vieraissa lukemin 21-24 voittaen jälleen divisioonansa. Molempien konferenssien kuusi parasta joukkuetta aloittavat taistelun paikasta Super Bowliin tulevana viikonloppuna, jolloin tulessa ovat tosin vasta kahdeksan villikortti-kierroksella esiintyvää joukkuetta. NFC-konferenssin pudotuspeliennakko luettavissa nyt täältä.

Vapaan viikon eli bye weekin ja samalla suoran pääsyn Divisional-kierrokselle ovat itselleen lunastaneet molempien konferenssien kaksi parasta joukkuetta. AFC:ssa bye-viikon itselleen pelasivat New England Patriots sekä Kansas City Chiefs, NFC:n puolella puolestaan Dallas Cowboys ja Atlanta Falcons.

Tässä Wild card -kierroksen otteluparit ja alkamisajat Suomen aikaa:

07.01. 23:35 Houston Texans – Oakland Raiders (AFC)
08.01. 03:15 Seattle Seahawks – Detroit Lions (NFC)
08.01. 20:05 Pittsburgh Steelers – Miami Dolphins (AFC)
08.01. 23:40 Green Bay Packers – New York Giants (NFC)

NFL:n loppuottelu eli Super Bowl pelataan Houstonissa 5. helmikuuta. NFLSuomi on tiiviisti mukana liigan tapahtumissa aina kauden huipennukseen saakka.Muita samankaltaisia artikkeleita

Ei kommentteja

Jätä kommentti