Packersille huonoja uutisia – supertähden pelaaminen NFC:n mestaruusottelussa epätodennäköistä


18/01/2017 13:00

Green Bay Packers valmistautuu sunnuntai-illan NFC:n mestaruusotteluunsa Atlanta Falconsia vastaan epävarmoissa tunnelmissa. Joukkueen hyökkäyksen supertähti, laitahyökkääjä Jordy Nelson ei nimittäin ole pystynyt kylkiluumurtamansa johdosta harjoittelemaan koko viikolla, ja miehen pelaamisen todennäköisyys onkin tällä hetkellä minimaalinen, kertoo ESPN.

31-vuotias loistokauden pelannut laitahyökkääjä mursi kaksi kylkiluutaan Wild card -kierroksen ottelussa New York Giantsia vastaan, eikä miestä nähty kentällä myöskään viime viikon Divisional-kamppailussa Dallasia vastaan. Edelleen hengitysvaikeuksista kärsivä kokenut tähtipelaaja viimeisteli runkosarjassa peräti 14 TD:tä sekä eteni kentällä 1257 jaardia ollen joukkueensa heittohyökkäyksen ehdoton ykköskohde. Kaudella 2011 Super Bowlin Packersin riveissä voittaneen Nelsonin poissaolo konferenssifinaalista olisi vierasjoukkueelle valtava takaisku, sillä ottelusta Falconsia vastaan on povailtu maalintekokilpailua Aaron Rodgersin johtaman Packers-hyökkäyksen sekä Matt Ryanin orkesteroiman liigan tulivoimaisimman Falcons-hyökkäyksen välillä.
Muita samankaltaisia artikkeleita

Ei kommentteja

Jätä kommentti