Patriotsin hyökkäyksen koordinaattori antoi pakit San Fransiscolle – jatkaa New Englandissa

Yksi kuumimmista nimistä päävalmentajakanditaattien vapailla markkinoilla, New England Patriotsin hyökkäyksen koordinaattori Josh McDaniels on monien yllätykseksi jatkamassa valmentajan uraansa Patriotsissa. Mies hylkäsi maanantaina viimeisen vapaana olleen päävalmentajapestin San Fransisco 49ersiin ja jatkaa mieluummin Patriotsin huippuorganisaatiossa Bill Belichickin alaisuudessa.

“Tässä vaiheessa uraani on itseni ja perheeni kannalta paras vaihtoehto pysyä New Englandissa”, neljän pienen lapsen isä kommentoi antamiaan pakkeja FOX:lle.

Näin ollen mies jatkaa menestyksekästä yhteistyötään hyvän ystävänsä Tom Bradyn kanssa New Englandissa. San Fransiscon jäljelle jäävät vaihtoehdot uudeksi päävalmentajaksi ovat Atlanta Falconsin hyökkäyksen koordinaattori Kyle Shanahan sekä Seattle Seahawksin hyökkäyksen linjan valmentajana toimiva Tom Cable. Näistä Shanahan on sisäpiiritietojen mukaan 49ersin ykkösvaihtoehto pestiin.