josh-mcdaniels-tom-brady

Patriotsin hyökkäyksen koordinaattorille sataa työtarjouksia – Brady huolissaan


03/01/2017 09:49

New England Patriotsin hyökkäyksen loistava ja erittäin arvostettu koordinaattori Josh McDaniels on kysytty mies offseasonilla useiden seurojen etsiessä itselleen uutta päävalmentajaa. NFL:n sisäpiiritoimittaja Ian Rapaportin mukaan McDaniels käy keskusteluja päävalmentajan paikasta tällä viikolla ainakin Ramsin, 49ersin sekä Jaguarsin kanssa.

Odotettu uutinen on paha kolaus ennen kaikkea Patriotsin ja kenties koko NFL:n historian parhaalle pelinrakentajalle Tom Bradylle, joka kommentoi McDanielsin todennäköistä lähtöä NFL:n virallisilla verkkosivuilla: ”En ihmettele muiden joukkueiden kiinnostusta, koska hän on paras hyökkäyksen koordinaattori tässä liigassa. Vihaan ajatusta hänen menettämisestään, mutta ymmärrän sen täysin. On iso mahdollisuus päästä johtamaan NFL-seuraa ja Josh on ansainnut tilaisuutensa”, Brady kommentoi.

Bradyn kemia saman ikäisen McDanielsin kanssa on ollut erittäin toimivaa sen jälkeen, kun McDanielsista tuli Patriotsin hyökkäyksen koordinaattoria kaudeksi 2012. Tämän jälkeen Brady on syöttänyt 21 603 jaardia, 156 TD:tä ja ainoastaan 37 syötönkatkoa.

”Hän on ollut joka tavalla uskomaton minulle. En olisi sama pelaaja ilman häntä. Hän haastaa minut työntekoon joka ikinen viikko ja luotan hänen kykyynsä johtaa hyökkäystämme täydellisesti. Itsekkäistä syistä toivoisin tietysti hänen jäävän meille, mutta ymmärrän täysin sen että muut joukkueet haluavat hänet johtamaan seuraansa”, Brady päättää.

Ennen uusia haasteita McDanielsilla on kuitenkin yksi tehtävä jäljellä – Lombardi Trophyn palauttaminen New Englandiin yhdessä Tom Bradyn kanssa.Muita samankaltaisia artikkeleita

Ei kommentteja

Jätä kommentti