Tiesitkö? Tässä on Super Bowlin puoliaikashown tämän vuotinen pääesiintyjä


20/01/2017 17:09

Houstonin NRG Stadiumilla 5. helmikuuta pelattavan Super Bowlin pääesiintyjä on tänä vuonna pop-diiva Lady Gaga. Jenkkilaulajatar pääsi haistelemaan Super Bowlin tunnelmaa jo viime vuonna esittäessään Yhdysvaltain kansallislaulun Kalifornian Santa Clarassa pelatussa Super Bowl 50:ssä.

NFL:n ykkösvaihtoehto headlinerin paikalle oli alunperin 28-vuotias brittilaulaja Adele, joka kuitenkin kieltäytyi kunniasta vedoten tanssitaidottomuuteensa.

Super Bowlin Halftime Show on Yhdysvalloissa jopa itse ottelua suurempi puheenaihe lähes koko maan pysähtyessä televisioiden äärelle viimeistään puoliaikashown aikana. Viime vuosina Super Bowlin puoliaikashown tähtinä on nähty mm. Coldplay, Katy Perry, Bruno Mars, Beyoncé sekä Madonna.