Tom Brady hehkuttaa Aaron Rodgersia: “Hän tekee kentällä asioita, joihin kukaan muu ei pysty”

Konferenssien mestaruusotteluun Pittsburgh Steelersiä vastaan valmistautuva New England Patriotsin tähtipelinrakentaja Tom Brady hehkuttaa estoitta EVVI-lehden haastattelussa omaan konferenssifinaaliinsa niin ikään keskittyvää Green Bay Packers -kollega Aaron Rodgersia. Kaksi ehkäpä lajihistorian viiden parhaan pelinrakentajan joukkoon mahtuvaa hyökkäyksen kapellimestaria saattavat hyvinkin kohdata toisensa tämän vuoden Super Bowlissa, eikä molemminpuolista kunnioitusta näiden tähtien väliltä todellakaan puutu.

Kaikki NFL:ää seuraavat tietävät Rodgersin olevan fyysisiltä ominaisuuksiltaan yksi parhaita pelinrakentajia lajin historiassa, eikä Brady suotta säästele sanojaan kehuessaan kollegaansa: “Rodgers tekee kentällä asioita, joita kukaan toinen ei ole koskaan aiemmin tehnyt tai edes pystyisi tekemään. Useat hänen peleistään ovat suorastaan ilmiömäisiä – ja olen nähnyt niitä paljon. Enkä puhu vain hänen heitoistaan, vaan yleisestä liikkuvuudesta, kyvystä väistää taklauksia ja edetä itse pallon kanssa”, nelinkertainen Super Bowl -voittaja hehkuttaa kollegaansa.

“On ilo katsoa ja ihailla hänen peliään nauhalta, varsinkin kun en itse pysty läheskään kaikkeen siihen mitä hän kentällä tekee. Hän saa todella vaikeat asiat näyttämään helpoilta ja kaiken lisäksi hän tekee sen erittäin tehokkaasti. Heitot ovat käsittämättömän nopeita ja tarkkoja”, Brady päättää.

Mahtavaa kunnioitusta kahden legendan välillä. Se, nähdäänkö miesten kohtaaminen tänä vuonna Houstonissa pelattavassa Super Bowl LI:ssä selviää tulevana viikonloppuna.