Uransa päättänyt supertähti: “Tämä joukkue voi lyödä Patriotsin”

Uransa tähän kauteen päättäny Baltimore Ravensin laitahyökkääjätähti Steve Smith sr. antoi mielenkiintoisen haastattelun CBS-kanavalle liittyen tuleviin pudotuspeleihin sekä NFL:n parhaaseen pelinrakentajaan.

Mies nosti Tom Bradyn “monta astetta kovemmaksi” pelinrakentajaksi verrattuna niin ikään huippukauden pelanneeseen Aaron Rodgersiin. “Brady tekee keskinkertaisesta pelaajasta loistavan. Gronkin jälkeen hänellä ei ole liikaa supertähtiä hyökkäyksessään. Silti hän saa laitahyökkääjät näyttämään todella hyviltä. Mielestäni hän on askeleen, jopa useita edellä Aaron Rodgersia“, laukoi 16 kautta liigassa pelannut legenda.

Kysyttäessä, voiko kukaan pysäyttää Bradyn ja Patriotsin matkan mestariksi, Smithillä oli oma suosikkinsa: “Kansas City Chiefsillä on monipuolinen joukkue ja räjähtävä hyökkäys. Patriotsia vastaan sinun on oltava kärsivällinen, ja juuri sen Chiefs osaa. Kun pelaat maltillisesti, se saa usein vastustajan hermostumaan, jolloin alat tehdä virheitä. Ja kun keskittymisesi herpaantuu ja alat tehdä vääriä asioita, huomaat yhtäkkiä olevasi 14 pistettä perässä”, Smith analysoi.

Chiefsin ja Patriotsin mahdollinen kohtaaminen toteutuu reilun parin viikon kuluttua AFC:n konferenssifinaalissa, mikäli molemmat onnistuvat ensi viikolla voittamaan omat vastustajansa divisional-kierroksella.