Vince Wilfork vahvisti – Patriots-ottelu jäi todennäköisesti legendan uran viimeiseksi


15/01/2017 18:44

Kaksinkertainen Super Bowl -voittaja, viidesti sekä liigan tähdistöotteluun Pro Bowliin että All Pro -joukkueeseen valittu Houston Texansin puolustuksen sisempi linjamies Vince Wilfork, 35, vahvistaa päättävänsä ”mitä todennäköisemmin” uransa tähän kauteen. 188-senttinen ja peräti 148-kiloinen puolustajajärkäle on New England Patriotsin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2004. Mies tunnettiin parhaina vuosinaan vuosikymmenen taitteessa yhtenä liigan parhaista nose tackleista, joka oli koostaan huolimatta nopea atleetti.

Ammattilaisuransa ensimmäiset 11 kautta Patriotsia edustanut ja kahdesti liigan mestaruuden pokannut legenda pelasi viimeiset kaksi kautta Houston Texansin riveissä. Texansin kausi päättyi eilen sopivasti juuri Patriotsin vieraana, minkä jälkeen karismaattinen legenda hyvästeli kentällä melko tunteikkaasti myös entiset Patriots-pelikaverinsa sekä ex-seuransa valmentajat.

”Teen lopullisen päätökseni myöhemmin, mutta suurella todennäköisyydellä urani oli tässä. Nautin joka hetkestä kahdessa upeassa organisaatiossa. 11 vuotta New Englandissa ja kaksi vuotta Houstonissa loistavien joukkuekavereiden kanssa. Molemmat organisaatiot ovat huipputasoa. Ja molempien seurojen omistajat ovat mahtavia, sellaisia joiden puolesta jokainen todella haluaa pelata”, Wilfork kiitteli molempia organisaatioita.
Muita samankaltaisia artikkeleita

Ei kommentteja

Jätä kommentti