NFL:ssä tehtiin jälleen uusi jättisopimus – tässä liigan uusin palkkakunkku!

NFL:ssä tehtiin jälleen uusi jättisopimus, kun Detroit Lions ja pelinrakentaja Matthew Stafford allekirjoittivat hulppeahkon viiden vuoden ja 135 miljoonan dollarin sopimuksen. Sopimuksesta 92 miljoonaa on pelinrakentajalle takuuvarmaa tuloa, loput erilaisiin bonuksiin sidottuja.

Joka tapauksessa 29-vuotiaan Staffordin huima 27 miljoonan taalan kausikohtainen keskipalkka ohittaa aiemmin tänä vuonna Oakland Raidersin pelinrakentaja Derek Carrin kanssa solmiman 25 miljoonaa taalaa vuodessa tuovan sopimuksen tehden Lions-tähdestä liigan kovatuloisimman pelaajan. Onkin vain ajan kysymys, koska 30 miljoonan rajapyykki rikkoutuu liigan supertähtien, kuten Aaron Rodgersin ja Matt Ryanin alkaessa sorvaamaan jatkosopimuksia seuroihinsa.

Stafford on heittänyt sitten kauden 2011 jokaisella sesongilla yli 4250 jaardia ja 20 TD:tä, eikä alkavalta kaudelta kannata odottaa yhtään vähempää, löytyyhän Lionsin kokoonpanosta kovia heittokohteita kuten Golden Tate, Marvin Jones ja Eric Ebron.