NFL-podcast: Kauden viimeinen ennakkojakso ulkona

NFL-kausi käynnistyi viime yönä samantien melkoisella yllätyksellä, kun hallitseva mestari New England Patriots hävisi vahvasta alusta huolimatta sarja-avauksensa Gillette Stadiumilla Kansas City Chiefsiä vastaan lukemin 27-42. Vieraiden puolustus pysäytti Patriots-hyökkäyksen komeasti, minkä lisäksi Chiefs-pelinrakentaja Alex Smith merkkautti komeat 368 jaardia ja 4 TD:tä. Hyökkäyksestä tulokaskeskushyökkääjä Kareem Hunt puolestaan avasi ammattilaisuransa rähmäämällä pallon Patriotsille ensimmäisellä downillaan liigassa. Tämän jälkeen mies kasasi itsensä loistavasti iskemällä tauluun lähes uskomattomat tehot 148 juoksujaardia, 98 heittojaardia ja peräti kolme TD:tä! Huntilla on sarja-avauksen perusteella kaikki eväät kauden sensaatiotulokkaaksi.

Todenteolla kausi käynnistyy siis sunnuntaina klo 20 Suomen aikaa. NFL Jenarihait ennakoi NFC:n läntisen ja eteläisen divisioonan kauden viimeisessä ennakkojaksossaan. Kuuntele jakso täältä.

SAMANKALTAISIA ARTIKKELEITA