NFL:ssä kaksi uutta päävalmentajakiinnitystä, Steelersistä potkut saanut hyökkäyksen koordinaattori Brownsin OC:ksi

Vapaina olevat päävalmentajapaikat alkavat olla täynnä, kun sekä New York Giants että Arizona Cardinals julkistivat viikon alkajaisiksi tulevan kauden päävalmentajansa. Giants nimitti pestiin jo aiemmin uutisoimamme Vikingsin hyökkäyksen koordinaattori Pat Shurmurin, jonka sopimus virallistettiin Vikingsin kauden päätyttyä viikonloppuna.

Cardinals puolestaan palkkasi uudeksi pääkäskijäkseen Carolina Panthersin puolustuksen koordinaattorina vain tämän kauden ajan toimineen Steve Wilksin. Tätä ennen 48-vuotias oli toiminut liigassa takapuolustajien valmentajana usean eri seuran riveissä kaudesta 2006 alkaen. Miehen sopimus Arizonan kanssa on neljävuotinen, sisältäen option viidennestä.Yllättävin valmentajauutinen kantautui kuitenkin Clevelandista, kun liigan huonoin joukkue Browns nappasi uudeksi hyökkäyksen koordinaattorikseeen huippujoukkue Pittsburgh Steelersin hyökkäyksen pelejä kuuden kauden ajan kutsuneen Todd Haleyn. 50-vuotiaan kokeneen OC:n palkkauksen myötä hyökkäyksen pelikutsut siirtyvät pois päävalmentaja Hue Jacksonin vastuulta. Pelaajien jatkuva haastaminen parempiin esityksiin on sisäpiirilähteiden mukaan Haleyn vahvinta osaamisaluetta ja samalla juuri sitä, mitä vain yhden voiton viimeisen kahden kauden aikana ottanut organisaatio tässä tilanteessa vaatii.

Loput valmentajapaikat vahvistettaneen vasta Super Bowlin jälkeen, jolloin molemmat Patriotsin koordinaattorit, Josh McDaniels sekä Matt Patricia vapautuvat uusien seurojensa käyttöön.