Tennessee Titans palkkasi päävalmentajakseen entisen Patriotsin mestaritukimiehen

Päävalmentajansa Mike Mularkeyn kanssa eri teille alkuviikosta lähtenyt Tennessee Titans on hankkinut uudeksi pääkäskijäkseen New England Patriotsin riveissä tukimiehenä mestaruuksia 2000-luvun alussa rohmunneen Mike Vrabelin. 42-vuotias entinen tähtipelaaja pelasi NFL:ssä kaudet 1997-2010 edustaen Patriotsin lisäksi Pittsburgh Steelersiä sekä viimeksi Kansas City Chiefsiä.

Viime kaudella Houston Texansin puolustuksen koordinaattorina toiminut Vrabel voitti Patriotsin paidassa kaikkiaan kolme Super Bowlia, minkä lisäksi mies valittiin pelaajaurallaan All-Pro- sekä Pro Bowl -joukkueisiin kaudella 2007.Vrabel siirtyi samantien peliuransa jälkeen Ohio Saten yliopistojoukkueen valmennustehtäviin kaudeksi 2011. Paluun takaisin NFL:ään mies teki Texansin tukimiesten valmentajana kaudella 2014. Viime kausi oli Vrabelin ensimmäinen seuran puolustuksen koordinaattorina, joten entisen ammattilaispelaajan valmennusuran kehityskäyrä on ollut varsin jyrkkä ja nousujohteinen.

Titansissa pääasiassa puolustuksen kehittämisen vastuualueekseen saavaa entistä tähtipelaajaa odottaa haastava työsärka miehen ottaessa päävastuulleen liigan keskikastiin kuuluvan puolustuksen nostamisen sinne, missä se nykyliigassa menestyksestä unelmoivissa seuroissa kuuluu olla. Sunnuntaina konferenssien mestaruusotteluissa pelaavat neljä joukkuetta kun kuuluvat kaikki liigan viiteen vähiten pisteitä päästäneeseen joukkueeseen. Pudotuspeleihin 9-7-rekordilla tällä kaudella edennyt Titans oli päästetyissä pisteissä tällä kaudella vasta sijalla 17 joukkueen päästettyä keskimäärin lähes 23 pistettä ottelua kohden. Liigan neljänneksi parhaan juoksupuolustuksen vastapainoksi joukkueen heittopuolustus oli päästetyissä jaardeissa mitattuna liigan neljänneksi heikointa.

LUE MYÖS:

AFC-konferenssifinaaliennakko New England Patriots – Jacksonville Jaguars
NFC-konferenssifinaaliennakko Philadelphia Eagles – Minnesota Vikings