Tulevan viikonlopun huipentava Super Bowl katsottavissa tänäkin vuonna ilmaiseksi

NFL-kausi huipentuu Suomen aikaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Minneapolisissa pelattavaan Super Bowliin, joka on jo vuosia ollut katsottavissa ilmaiseksi myös Suomen maaperällä. Urheilunystävien iloksi New England Patriotsin ja Philadelphia Eaglesin välinen Super Bowl LII on tänäkin vuonna nähtävissä Viasatin kanavilta sekä Viafree-suoratoistopalvelusta maksutta. Viasat tarjoaa Viasat Jääkiekko -kanavaltaan näytettävän englanninkielisen lähetyksen lisäksi myös suomenkielisen vaihtoehdon Viasat Urheilu -kanavan puolelta. Lähetys Minneapolisista starttaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä klo 1.00, itse ottelu puolestaan potkaistaan käyntiin alkuseremonioiden jälkeen noin klo 1.30.

Mikäli haluat päästä nauttimaan Super Bowl -tunnelmasta alkuperäisselostuksella missaamatta myöskään legendaarisia mainoksia, ottelun voi tilata katsottavakseen NFL:n virallisilta nettisivuilta 11 euron hintaan. Pelikatkoilla näytettävät vähintään viisi miljoonaa dollaria yhteistyökumppaneille maksavat mainokset ovat perinteisesti olleet satunnaiskatsojille yksi ottelun mielenkiinnon kohteista unohtamatta legendaarista Half Time Showta, jonka päätähtenä esiintyy tänä vuonna poppari Justin Timberlake. Kansallislaulun esittää puolestaan Pink.

Super Bowlia odotellessa kannattaa käydä katsastamassa myös 5-osainen sarja Patriotsin 40-vuotiaan pelinrakentajalegenda Tom Bradyn taistelusta aikaa vastaan. Kuudetta Super Bowlin voittoaan tavoittelevasta kaikkien aikojen parhaasta pelinrakentajasta ja kuluvan kauden MVP:stä tehty sarja ja sen kaksi ensimmäistä osaa ovat katsottavissa täältä.

LUE MYÖS – Super Bowl LII -ennakko: New England Patriots – Philadelphia EaglesSeiska nyt 9 nroa VAIN 25 e + tilaajalahja
Tilaa Seiska, saat kaupanpäälle 59e arvoisen kellon tai 49e arvoisen laukun!