Vedonlyöjien luotto Eaglesin Super Bowl -voittoon kova – altavastaajan puolesta lyöty järjettömiä vetoja

Altavastaajana sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pelattavaan Super Bowliin New England Patriotsia vastaan lähtevä Philadelphia Eagles on ainakin vielä päivää ennen ottelua vedonlyöjien ehdoton suosikkikohde. Eaglesin mahdollinen voitto antaisi rahat takaisin noin 2,7-kertaisesti ja tähän täkyyn on tärttynyt jo useita isoilla panoksilla pelaavia vedonlyöjiä. Lisäksi useat ovat pelanneet Eaglesia jättimäisillä tasoitusvedoilla.

ESPN uutisoi Eaglesiin lyödyn jo neljä kappaletta vähintään miljoonan dollarin vetoja. Määrä saattaa kasvaa vielä selvästi, sillä peräti 80% vedoista lyödään vasta Super Bowl -viikonlopun aikana. William Hill -vedonlyöntiyhtiön suurin pelattu veto oli lauantaiaamuna 1,6 miljoonan dollarin panoksella pelattu Eaglesiin +4,5 pisteen tasoitusveto. MGM ilmoitti jo viime viikolla yhdestä “usean miljoonan dollarin” vedosta Eaglesin voiton puolesta.

Vedonlyöjien usko Eaglesiin on kova verrattuna esimerkiksi viime vuotisen Super Bowlin vedonlyöntikäyttäytymiseen. Tuolloin vedonlyöntiyhtiöt raportoivat vain yhdestä yli miljoonan dollarin suuruisesta panoksesta. Eaglesin suosio vedonlyöjien keskuudessa on pudottanut Patriotsin -6 -tasoituksen -4,5 tuntumaan. Vegasissa 70% kaikesta Super Bowlin rahaliikenteestä oli lyöty Eaglesin puolesta, brittiyhtiö William Hilliin prosentti oli puolestaan huikea 85%. Suurin Patriotsin puolesta lyöty veto oli lauantaina puolen miljoonan dollarin luokkaa. Onkin selvää, että Eaglesin voitto tekisi tämänhetkisen trendin säilyessä ison loven vedonlyöntitoimistojen kassaan.

LUE MYÖS: Super Bowl LII -ennakko