10 kautta Packersia edustanut laitahyökkääjätähti Jordy Nelson siirtyy Raidersiin

10 kauden ajan Green Bay Packersin ja pelinrakentaja Aaron Rodgersin luottomiehiin kuulunut laitahyökkääjätähti Jordy Nelson siirtyy Oakland Raidersiin 2-vuotisella ja 15 miljoonan dollarin arvoisella sopimuksella. Sopimuksen guaranteed-summa on 13 miljoonaa dollaria.

32-vuotias kertaalleen Super Bowlin voittoa juhlinut konkari on nakuttanut urallaan neljästi yli 1200 kiinniottojaardin kaudet. Viime kaudella miehen taso romahti pitkälti tutkapari Rodgersin loukkaantumisen myötä ja mies jäi sesongilla vaatimattomaan 482 kiinniottojaardiin. Nelson kärsi kauden 2015 preseasonilla vakavan polvivamman, minkä vuoksi edellisellä kaudella 1519 jaardia ja 13 TD:tä tehtaillut ja uransa huipulla ollut receiver missasi koko kauden 2015. Nelson palasi seuraavalle kaudelle hurjassa vireessä iskien comeback-kaudellaan 14 TD:tä ja 1257 kiinniottojaardia.

Raidersissa mies pääsee tekemään tuhojaan yhdessä pelinrakentaja Derek Carrin kanssa. Samalla Raiders ilmoitti irtisanoneensa 30-vuotiaan entisen luottolaitahyökkääjänsä Michael Crabtreen sopimuksen. Seura hankki jo aiemmin torstaina rosteriinsa lisää kokemusta signaamalla Buccaneersin entisen ykkös-RB Doug Martinin.