Bills hankki kakkosmiehen “Shady” McCoylle – Chris Ivory seuraan 2-vuotisella diilillä

Päättyneellä kaudella ensiesiintymisensä pudotuspeleissä sitten kauden 1999 tehnyt Buffalo Bills vahvistaa keskushyökkääjäosastoaan 29-vuotiaalla Chris Ivorylla. Jacksonville Jaguarsista helmikuussa ulosostettu Ivory antaa taustatukea valtavaa kuormaa viime kausilla seurassa sekä juoksu- että heittopeleissä kantaneelle LeSean McCoylle, joka täyttää niin ikään 30 vuotta ennen ensi kauden alkua. Ivoryn tuore sopimus on 2-vuotinen ja arvoltaan 5,5 miljoonaa dollaria, joista 3,25 miljoonaa on ns. guaranteed-tuloa.

Vuodesta 2010 NFL:ssä New Orleans Saintsia, New York Jetsiä sekä viimeksi Jaguarsia edustanut Ivory toimi kahdella viimeisellä kaudella Jaguarsin kakkoskeskushyökkääjänä. Miehen uran huippuvuodet osuvat Jetsissä vietettyihin kausiin 2013-2015, jolloin mies rikkoi kertaalleen myös 1000 juoksujaardin rajapyykin.

Päättyneellä kaudella Ivory väläytteli nykyvirettään varsinkin 9. peliviikolla, jolloin tähtitulokas Leonard Fournettea avauksessa tuurannut 183-senttinen ja 100-kiloinen keskushyökkääjä iski 104 juoksujaardia. Loppukaudesta Ivoryn ja Jaguarsin sukset menivät kuitenkin pahemman kerran ristiin, minkä seurauksena keskushyökkääjä istui kentän laidalla runkosarjan kaksi viimeistä ottelua. Kolmessa pudotuspeliottelussa mies sai vastuuta vain yhden juoksupelin verran.

Billsissä Ivorylle lienee jälleen luvassa vastuuta, aikoohan seura päästää peräti kolme keskushyökkääjäänsä vapaille markkinoille, kun sekä Mike Tolbert, Tradavis Caret että Taiwan Jones vaihtavat maisemaa. Bills tosin käyttänee ainakin yhden tulevan draftin varausvuoroistaan uuden keskushyökkääjän hankintaan, mikä saattaa lopulta näkyä Ivoryn peliajassa tulevalla kaudella.