Danny Amendola jättää Patriotsin – Tom Bradyltä koskettava some-päivitys

New England Patriotsin riveissä kaksi Super Bowlia voittanut laitahyökkääjä Danny Amendola jättää seuran. 32-vuotias “Playoff” lempinimen loistavilla pudotuspeliesityksillään saanut konkarihyökkääjä oli varsinkin tärkeissä otteluissa pelinrakentaja Tom Bradyn suosikkikohde, sillä runkosarjassa usein marginaalirooliin jäänyt loistava potkunpalauttaja nosti aina tasoaan rutkasti silloin, kun joukkue sitä eniten tarvitsi.

Päättyneellä kaudella runkosarjassa vain avauskierroksella 100 kiinniottojaardiin yltänyt Amendola nousi jälleen kerran ratkaisupelaajaksi pudotuspeleissä. Mies oli 112 jaardillaan Titans-ottelun näkyvimpiä pelaajia, minkä jälkeen mies ratkaisi kahdella viime hetken TD:llään Patriotsille paikan Super Bowlissa joukkueen kirittyä upeasti AFC:n mestaruuteen Jacksonville Jaguarsia vastaan. Myös itse Super Bowlissa mies antoi kaikkensa pelaten ylivoimaisesti kauden parhaan pelinsä. Edes konkarin teholukemat – 152 kiinniottojaardia – eivät kuitenkaan riittäneet voittoon Philadelphia Eaglesiä vastaan.

Bradyn ja Amendolan välit olivat tunnetusti läheiset, eikä pelinrakentajalegenda jättänyt 2-vuotisella, 12 miljoonan dollarin sopimuksella Miami Dolphinsin riveihin siirtyvän ystävänsä lähtöä noteeraamatta, vaan julkaisi välittömästi siirron julkisuuteen tulon jälkeen varsin tunteikkaan Instagram-päivityksen kuvatekstillä “Joukkuetoveri. Ystävä. Veli. Johtaja. Mestari. #80 #DannyPlayoff”.

Kaverukset kohtaavat toisensa jatkossakin vähintään kahdesti kaudessa, pelaavathan Dolphins ja Patriots samassa AFC East -divisioonassa.

Tom Bradyn Instagram-päivitys:

Teammate. Friend. Brother. Leader. Champion. #80 #DannyPlayoff

Henkilön Tom Brady (@tombrady) jakama julkaisu